Emigratiereizen

Over de grens is altijd meer ruimte! Emigratie volgt al decennia lang hetzelfde patroon. De ene keer is Denemarken meer in trek, dan Canada en straks wellicht ook weer Portugal en de VS.

Een eerste oriëntatie voor emigratie vindt meestal plaats via internet. Daar vindt u een eerste aanbod en leest u in welke regio u wel of niet moet zijn. De prijzen ontbreken meestal maar er is een wereldwijde vuistregel die uitgaat van 100 koeien voor 1 miljoen euro, inclusief bijbehorende grond. Het aanbod van agrarische bedrijven in het buitenland is groot.

Een tweede stap is een kijkje nemen in het land van uw interesse. Wij helpen u hier graag bij.
Wij organiseren – op maat gemaakte – reizen naar landen als bijvoorbeeld Canada, Denemarken, Verenigde Staten, Portugal en Brazilië waar u zelf, zonder of met begeleiding van ons, een eerste oriëntatiereis maakt.
U reist met uw partner, alleen, of in een klein gezelschap, net wat u maar wilt. U bezoekt te koop staande bedrijven met een makelaar. U ziet de omgeving en met maakt kennis met andere Nederlanders. Kortom, een hele  geschikte reis voor een goede eerste indruk!

In 2016 en 2017 hebben wij oriëntatiereizen georganiseerd naar o.a. Oost-Canada, West-Canada, Midden-Canada, Brazilië en Denemarken.

In 2018 staan weer een aantal reizen gepland naar Canada.

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken: [email protected].

 

map-of-the-world-1164919