Referenties

Jan-Willem de Reus, 20 februari 2015:

Een aantal jaren geleden heb ik deelgenomen aan een studiereis georganiseerd waar Hein-Willem Leeraar en Yvonne van de Camp de reisleiding hadden. Beiden zijn zeer klantgericht en hebben een scherp inzicht hoe een reis in elkaar moet steken. Hun expertise is indrukwekkend en er is altijd iets unieks in de reis te ontdekken. Er werd rekening gehouden met wensen van deelnemers en er is aandacht voor iedere deelnemer.  Ik kan Yvonne van de Camp en Hein-Willem Leeraar van harte aanbevelen als het om de organisatie van een studiereis gaat. Veel succes met Agro Reis Academy!

Tjipke de Vries, 18 februari 2015:

Hein-Willem heeft zowel voor mijn zakelijke als privé situatie waardevolle adviezen gegeven en voor grote transacties succesvol bemiddeld. Aan Hein-Willem heb ik een betrouwbare adviseur die voor mij ontzorgt door kundig complete trajecten voor mij waar te nemen. Ik beveel Hein-Willem dan ook warm aan aan vrienden en relaties.

Susan Bottema, 20 februari 2015:

Yvonne is loyaal aan haar werk en een echte ‘organizer’. Ze is goed thuis in de agro- en foodsector; is altijd gericht op kansen en nieuwe ontwikkelingen; pakt dingen meteen aan. Yvonne is een harde werker, resultaat gedreven, goed thuis in de sociale media en heeft veel ervaring met reizen naar/in het buitenland.

 hand-kwaliteit-zw