Werkwijze

Voor wie?
Agro Reis Academy organiseert studiereizen, oriëntatiereizen (voor bijv. emigratie) werkbezoeken en excursies in binnen- en buitenland  in opdracht van bedrijven, organisaties en ondernemers.

Daarnaast organiseren wij studiereizen wij voor specifieke doelgroepen in de agro- en foodbranche waarbij we een vrije inschrijving inschrijven. Kijk hiervoor op onze reiskalender.

Kortom, wij regelen al uw agrarisch getinte reizen, werkbezoeken en incentives.
U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Waarom een studiereis?
Een studiereis, excursie of werkbezoek is dé manier om nieuwe ideeën op te doen, om letterlijk verder te kijken buiten uw eigen bekende context. U komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden en leert van de ervaringen van deskundigen ter plaatse. Daarnaast is het een uitgelezen manier om in contact te komen met nieuwe zakenrelaties of om de teamgeest binnen uw eigen organisatie te optimaliseren.

Waarom Agro Reis Academy?
Onze reizen zijn van een hoge kwaliteit waarbij het programma altijd is samengesteld met een lokale expert. De nadruk ligt op ‘studie’, met uiteraard ruimte voor het netwerk en een vleugje ‘couleur locale‘.

Wij ontmoeten u graag! 
Wij staan voor u klaar om ook voor u een hoogwaardige, inspirerende studiereis te organiseren. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[email protected] of bel +31 6 5314 5442

Wereldkaart_zonder_grenzen